MARKETING

facebookadvteamweb_20160311220313
30.000 KM RECLAME OP DE WEG!

Marketing technisch is een wielrenner een ideale "marketingzuil".
10 fietsers rijden gemiddeld 30.000 km per jaar met een gemiddelde snelheid van 25km/u, dat is omgerekend 1200 uur fietsen in een jaar.

Hoe meer mensen in de speciaal voor uw bedrijf ontworpen fiets kleding op de weg zijn, hoe groter de naamsbekendheid zal zijn.
En meer naamsbekendheid leidt tot meer klanten en meer omzet.

Dit kunnen we voor u al realiseren zonder dat het u iets hoeft te kosten. Deze kleding wordt immers weer tegen een actie tarief verkocht.

Niet iedere wielrenner is nl lid van een wielervereniging en kan daardoor niet profiteren van de vaak zeer voordelige wielerkleding set. Wij als Eleven krijgen vaak de vraag of wij niet ook voor kleine groepjes kleding kunnen produceren. Kleine vriendengroepjes willen immers graag als Team gezien worden in dezelfde outfit! Of misschien de individuele fietser die ook heel graag een voordelige teamset zou willen aanschaffen.

Sportkleding van goede kwaliteit kost in de winkel al snel veel meer dan een teamset voor wielerverenigingen.
Waarom zou u als bedrijf daar niet van profiteren!

Wij ontwerpen voor u een mooie kledingset, wij zorgen voor de gehele order handling en faciliteren voor u de verkoop!
U bepaald zelf tegen welk aantrekkelijk tarief uw sponsor kleding wordt aangeboden.

Voor u als bedrijf is het een effectieve en goedkope manier van reclame maken! Een WIN WIN situatie voor sporter en bedrijf.

Wilt u meer weten? Vraag vrijblijvend voor meer informatie via email info@eleven-sportswear.nl of bel ons op 046-4200842.

ENKELE VOORBEELDEN VAN DESIGNS OF BEZOEK DE BLG WEBSHOP ALS VOORBEELD.