TEAM WEBSHOP

webshop icon
ELEVEN wil dat sporters op ieder niveau maximaal en optimaal kunnen presteren. Het ontzorgen van onze klanten maakt hier een onlosmakelijk deel van uit.

Onze team webshop staat garant voor bestel gemak, betrouwbaarheid en ondersteuning. Ondersteuning tijdens de ontwerpfase, maar ook bij de distributie van de producten naar de eindgebruiker, namelijk uw leden, collega‚Äôs, klanten of teamgenoten.

Binnen deze Team webshop bieden wij onze klanten een custom-made webshop aan.
Via deze webshop kunnen uw leden, collega's, klanten of teamgenoten eenvoudig online producten bestellen. Wij zorgen dat alle kledingstukken in uw design in de webshop zijn terug te vinden.

Omdat alles voor u wordt afgehandeld, heeft u geen gedoe meer met bestelformulieren en betalingen. ELEVEN draagt volledig zorg voor het gehele orderproces. Uw kledingcommissie wordt op deze manier volledig ontzorgd.

Het is mogelijk om kledingstukken per stuk te bestellen, indien er met voorraad wordt gewerkt dan wordt de kleding meteen verstuurd. De klant betaald en ontvangt persoonlijk alle kledingstukken. Het is ook mogelijk om eerst alle bestellingen te verzamelen en dan periodiek alle kleding te laten produceren. Alles zal eerst met u in overleg worden ingericht. Wilt u een aantal klanten of leden misschien kosteloos voorzien van kledingstukken? Ook dan hebben wij de oplossing met korting coupons.  Maak uw wensen kenbaar en we zullen zorgen dat er een passende team webshop gerealiseerd wordt.

U kunt ook een promotie webshop laten realiseren, sporters in uw kleding maken voor u GRATIS of zeer goedkoop reclame. Er zijn diverse mogelijkheden hoe dit wordt ingericht. U bepaald wat de klant gaat betalen. Voor u is dit al zonder dat het iets kost te realiseren!
Bezoek alvast onze nieuwe BLG promo website! Dit kunnen wij ook voor U maken ! Of klik hier voor meer informatie!