BELANGRIJKE INFORMATIE

eleventemplateteamset_20160214181132

Wij kunnen uw design maken binnen de witte zone in de weergegeven template. Logo's kunnen geplaatst worden op de witte gedeelten.

Deze tekening is indicatief en kan afwijken van de kleding die u gaat bestellen.
Voor overeenkomstige weergave van het model van de kleding die u gaat bestellen kunt u de product afbeeldingen raadplegen.

De logo's zullen op zodanige wijze worden neergezet zodat dit in het door u gekozen design optimaal tot z'n recht komt. De klant zal uiteindelijk het design moeten goedkeuren alsmede ook de definitieve patroon tekeningen. Deze goedkeuren dient u per mail te versturen.

 

LEVERTIJD
Wij hanteren een levertijd tussen 6 en 8 weken na goedkeuring design. Pas na het goedkeuren van de patroon tekeningen wordt de kleding in het productie proces opgenomen. Afhankelijk van de drukte en situatie op dat moment zal de uiteindelijke levertijd sneller, gelijk of later dan gemiddeld zijn.
De voorlopige lever datum die wordt afgegeven door het atelier is puur indicatief en er kan derhalve geen enkel recht aan  ontleend worden.

 

PROEFDRUK OF SAMPLE SET
Om de kleuren te controleren alvorens de kleding gedrukt gaat worden kunnen we de logo's laten afdrukken op een lap stof.
U kunt dan precies zien hoe de kleur er op de kleding uit zal gaan zien. Dit is geheel gratis.


U kunt ook eerst een sample set, bestaande uit een shirt korte mouwen en korte broek laten maken. Zo kunt u precies zien hoe de kleding eruit zal gaan zien. Hier zijn wel kosten aan verbonden, deze kunt u terug vinden bij de afzonderlijke producten.
Als het design heel belangrijk voor u is of dat het exact overeen moet komen met uw huisstijl raden wij aan om deze sample set te laten maken.
Een tekening kan nl. altijd een geringe afwijking vertonen ten opzichte van de geproduceerde kleding.

Indien een sample set gemaakt wordt houdt er dan wel rekening mee dat de goedkeuring van een design pas kan plaatsvinden na beoordeling van deze set. In praktijk betekend dit een verlenging van 2 a 3 weken in de doorlooptijd.

 

BETALINGSCONDITIES

U dient een aanbetaling te doen van 50% van het totale orderbedrag. De resterende 50 % dient u te betalen voor aflevering.
Alleen volledig betaalde kleding kan worden opgestuurd of worden afgehaald.

Het maken van een design is geheel gratis.

Er worden eenmalig € 100,- instelkosten in rekening gebracht voor ieder aangemaakt design.
Bij nabestellingen (indien het design niet gewijzigd wordt) worden deze kosten niet meer berekend!

Wij zullen u alleen ontwerp kosten in rekening brengen als een design wel al gemaakt is of wij er al mee bezig zijn geweest en u de order gaat annuleren of dat er geen bestelling volgt binnen een termijn van 3 maanden. Kosten: € 250,- excl. btw.